Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eetdag: Mosselen met Ballen

september 25 @ 17:30 - september 26 @ 21:30

Inschrijvingsformulier

Nadat de Stroobanders hun ‘Eetdagen’ vorig jaar in extremis moesten afgelasten omwille van de ons allemaal bekende sanitaire crisis, mogen we dit jaar de draad weer opnemen.  We nodigen onze sympathisanten dan ook graag uit in Zaal Terlogt op zaterdag 25 september (‘s middags) en zondag 26 september 2021 (‘s middags en ‘s avonds).

In samenwerking met professionele traiteurs Bart Claes en Jorg Vangutschoven stellen we u graag ‘Mosselen met ballen’ voor. In deze formule heeft u de keuze tussen een mooie portie lekkere mosselen en enkele gerechten die met heerlijke balletjes bereid worden (vidé met gehaktballetjes, balletjes met stroop, balletjes in tomatensaus, vegetarische balletjes). Voor de kinderen worden er lange hamburgers met frietjes voorzien. Bij alle gerechten worden frieten à volonté geserveerd. Wie nog zin heeft in een dessert, zal kunnen kiezen uit drie nagerechten: crème brûlée, chocolademousse en tiramisu. Voor een gedetailleerde beschrijving met foto’s van alle gerechten verwijzen wij u graag door naar onze website www.stroobanders.be : gebruik deze link. Daar kan u zich ook inschrijven en krijgt u ook meteen de mogelijkheid om online te betalen, zodat u op de dag van uw keuze onmiddellijk de benen onder tafel kan steken.

Wie zich liever via mail of via de leden van de harmonie inschrijft, kan dat natuurlijk ook. Gelieve ons dan het inschrijvingsformulier Eetdag  ingevuld terug te bezorgen. U betaalt in dit geval pas ter plaatse.

De leden en bestuursleden van onze harmonie danken u alvast voor de financiële en morele steun die u onze vereniging door uw aanwezigheid op deze activiteit verleent.

 

Gegevens

Begin:
september 25 @ 17:30
Einde:
september 26 @ 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

K.H. De Stroobanders

Locatie

Zaal Terlogt Diepenbeek
Helstraat 22
Diepenbeek, 3590 België
+ Google Maps
Aantal deelnemer(s): 0

Log in om te registreren

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.